Hot:

Lækre mænd i biler, der lige har overskud til lidt “holden for rødt“-flirt!

Not:

Mænd i biler, der ÅBENBART har det strudse-gen, der gør, at de tror ingen kan se dem, når de sidder bag rattet med nærmest HELE klør fem oppe i kartoffeltuden og graver bussemænd, med en efterfølgende hurtig nulren af “gevinsten“, inden de kører videre!

Det var der da ingen, der så!” JOOOOOOOOH, det halve af Københavns morgentrafik, you BUTTHEAD!!

Hot:

At Shopaholisme er kommet på listen over anerkendte psykologiske forstyrrelser! Så der blev MIN undskyldning serveret: Jeg kan ikke gøre for det!

Not:

At min bankrådgiver er ALT andet end forstående og lydhør overfor ovenstående!

Hot:

Velduftende og renskurede toiletforhold!

Not:

Toiletterne på jobbet, hvor (endnu uidentificerede) kolleger tilsyneladende mener det er HELT okay at efterlade et MØGbelortet lokum…At det åbenbart er TOP i orden at den næste toilettrængende skal glo på en anden ejermands smurte fæces-striber i kummen… at det efter alt at dømme nærmest er LIVSvigtigt for den/de pågældende at vise os andre (der kun laver blomster! *ahem*) HVOR meget lort de kan lukke ud!

HVOR FREAKING FÆKALIE-FRANS HAR MAN LOV TIL AT VÆRE???!

Hot:

Apropos toilet, så er toiletsæde-surfing og røvballe-tømmerlus på Royalt Sydhavnstoilet en saga blot! Spritnyt toiletbræt er fastmonteret og det rykker sig ikke ud af stedet!

Not:

Håndtaget til fryseren er flækket, og det er højest sandsynligt kun et spørgsmål om tid, før det knækker helt af! (Tror FANME efterhånden garantien er udløbet på ALT her i paladset!)

Hot:

At jeg, out of the blue, lige pludselig får Nyhedsavisen ind ad brevsprækken hver dag! Elsker hurtige opdateringer!

Not:

At Urbans SATANS avisbude fra HELVEDE nu HVIRVLER ud og ind mellem biler i kø i tre vejbaner ved Scandic-krydset i Sydhavnen hver morgen!!! Hvis jeg synes min Beautybox mangler en kølerfigur, så har jeg FANNERME ikke nogen intentioner om, at det skal være en FUCKING emsig rød avisdjævel…hverken på den frivillige eller ufrivillige facon!!! *GRRRR*

Hot:

Mit hår, der efter korthårs-fase af mange års varighed, ENDELIG er blevet langt! (og nogen gange medgørligt tilmed! Tak glattejern! Det bedste jern i mit liv p.t.! *HØDRHØDRGRYYNT* )

Not:

Det enkelte, sorte, lårtykke og ikke mindst FORBANDEDE heksehår, der ligesom bare INSISTERER på at gro på min hage, og som min, i dette tilfælde, bedste ven, pincetten, får lov at tage sig af, LIGE så snart det så meget som titter frem fra hårsækken!

Hot:

Den nye madordning på job, som for det meste pleaser min let kræsne gane med frokost hver dag. (Og så slipper jeg for grå og kedelige, daggamle, hjemmesmurte klæbe-madder, eller alternativet…slet ingen frokost overhovedet!)

Not:

Den tidligere madordning på job, som var det VÆRSTE gang HIPPIE-lort, mine smagsløg NOGENsinde er blevet præsenteret for! Der var KRAFTEDME snart ikke andet end Bulgur, kikærter, linser, mexicanske piranha-bønner, baby-ruccola, humus, bønnespirer og appetitdræbende pinkfarvet pasta-masse, som jeg døbte “Flamingo-Mousse“!!! YIIIIIKES!!!