Nej, nej, nej, neeeeeeeeeeeej!!!
*river mig i håret*
Hvem fanden er det lige, der har bestemt de stupide åndsbolle-regler for, hvordan spillet skal spilles ”in the game of love”???
Næ, nu må jeg SATME be’ om en Himmelblå!!!!

Jeg er kvinde… og født helt og aldeles uden kostbarheds-genet, hvis jeg støder på et stykke mandfolk, der tænder alt andet i mig, end lige de røde alarmklokker!!! JA, så er det ude i det åbne!!

Men nææææh nej, DET er sådan cirka lige så velanset som en rodbehandling hos tandlægen!
For i det sekund, man klikker med én, så går spillet i gang om, hvordan man griber det hele rigtigt an, og må ens røv klø for evigt, hvis man ikke er iklædt sidste nye skrig indenfor (mit vedkommende) kvindelist og alverdens kløgtige strategier!!

Og som om det ikke er nok, så skal man også kæmpe mod DØDSsynderne. Ikke virke for ivrig og kun vise liiiige tilpas interesse nok til, at han bliver hængende. Det gør åbenbart heller ikke noget, hvis man antyder i starten, at der selvføøøølgelig er andre bejlere i stalden (for hallo, man er vel for fanden ikke Guds gave til mandfolkene for ingenting!), for det kan da KUN opildne den udkårne til at sætte i højere gear, hurtigere end Thorkild Thyrring!

Det er også knaldHAM-ren-de vigtigt, at foregive at have helt ufatteligt travlt, som var det en selv personligt, der fik Jorden til at dreje rundt om aksen hver eneste dag, så spontane dates er bare SO out of the question! Og det, selvom man UDmærket er klar over, at man ikke skal en skid aftenerne i den kommende uge, andet end løse Soduku-opgaver på nettet, se ”Extreme makeover” på Kanal 4 og evt. bladre lidt i den der høj-intellektuelle bog, der bare lyder smart at sige, man læser lige p.t. !!!!

Aaaaarrrrrggghhhh, må jeg brække mig over kors i lårtykke stråler!
JEG KAN IKKE OVENSTÅENDE SPIL!!!
Og jeg GIIIIDER ikke engang forsøge! Kald det en princip-sag, I don’t care!! Som OM det, at møde en potentiel partner, ikke er sådan cirka lige så svært som at vinde i lotto i forvejen!!! Hvorfor FANDEN så gøre det ENDNU sværere ved at lege maskerade og foregive en hel masse crap, af angst for at komme til at virke interesseret og dermed uinteressant!

Det er meget muligt at:
”It’s the ones who resist, that we most want to kiss!”
Men om så mine læber bliver de mest tørre, ørkensprukne, ukyssede læber i hele dette univers, så nægter jeg at overgive mig til det spil!! BASTA!

Jeg vil DENONDELYNME have lov til at vise, at jeg er interesseret fra DAY ONE (hvis jeg altså er det!) uden at blive stemplet som ”desperado on speed” og den udkårne har FANNERME bare at stille ind på den frekvens og vise det samme (hvis han altså også er interesseret!)
Og hvis han ikke er det, så må han sgu spytte ud og give mig meldingen råt og usødet! Jeg kan forholde mig til fakta, IKKE følelsesmæssige gættelege!

Og så er det meget muligt, at jeg skal “spille” med forlænget single-tid, men:

The Rules Of Love…I spit on them!
(Prøv det…det er ganske befriende!!! YEAH!!)