Her kommer forklaringen på forrige indlæg’s antydning af “smeltet tastatur”:

Blog Image

De to pelsede hof-kræ i hytten her forstår FANNER#E at udfordre Sydhavnsprinsessen!!!!

Bedst so# jeg i aftes tullede rundt og gjorde #ig sengeklar, udførte kræene aftenens sædvanlige ”DO SKAL HA’ SÅ #ANGE HØVL INDEN VI SOVER SKA’ DO”-ritual (på hinanden altså!) og det kan godt gå ret vildt for sig!

Det gjorde det så også i aftes og jeg hørte godt, at der var noget der væltede, #en jeg stod altså #ed tandpasta-savl ned af hagen og skulle lige færdiggøre #it eget(noget roligere) aften-ritual, inden jeg kunne inspicere for eventuelle skader!

Havde jeg vidst, hvad jeg ved nu, havde jeg ikke tøvet et sekund og var sprunget til undsætning for at redde, hvad der reddes kunne—–BUT I DIDN’T!!!

Og hvad sidder jeg så #ed nu???
ET SPORADISK NEDS#ELTET / BRÆNDT TASTATUR!!!!!!!!!
AAARRRGGGGHHH!!!!

I ka#pens hede blev skrivebords-halogen-la#pen væltet henover #it dejlige, store, sorte, topfancy, trådløse logitech-tastatur og selvfølgelig (!!!) #ed pæren nedad, det er klart!

Så nu sidder jeg her ved de sørgelige rester og en liflig dunst af brændt plast i næseborene!
Skadernes o#fang er absolut #ærkbare!

Lad os da LIIIIIGE genne#gå skaderne (KOLON)

Den kvikke læser vil allerede have be#ærket, at jeg ikke længere er i stand til at skrive det bogstav, der ko##er efter N! Den tast er s#eltet helt væk, derfor nødløsningen #ed #-tegnet!

Ligeledes er ko##a- og se#ikolon-tasten væk, #en der har jeg jo så i det #indste en ko##a-reserve ovre til højre ved tallene! PYYYHAAA!!!!

Værre står det til #ed Punktu#- og kolon-tasten! Den er en sørgelig nedbrændt parodi på en tast, der ikke længere kan trykkes på! (Og ingen reserver, hvilket forklarer det overdrevne brug af udråbstegn!!!!!!!!!!!!!!)

ALT GR-tasten er stendød! Gone! (så ingen ”snabel-a” tegn foreløbig!)

K-tasten er delvist s#eltet! Den virker dog, hvis jeg trykker på en beste#t og MEGET brutal #åde!

L-tasten er også delvist s#eltet, #en virker—-Dog sætter den sig fast, når jeg trykker på den og skriver ca 187 L’er HVER gang, indtil jeg får gravet tasten op igen #ed en FUCKING neglefil!!!
(Tæl selv efter, hvor #ange gange jeg har #åtte gøre det indtillllllllllllllll videre!!!)

Space-tasten (Prøv LIGE at skrive ”#elle#ru#s-tasten” uden # og #ed defekt L!!!) er s#eltet i den højre side! Den kan dog #ed nød og næppe presses den ned i venstre side, og derved skabe ”space between the words”——hvis jeg vel at #ærke rejser #ig op i fuld højde og lægger hele ka#pvægten i—–HVER gang!!

AJ FOR HELVEDE, hvor er det bare TOTAAAAALT uholdbart det her, altsåååå!!!
Det har nær#est taget fire ti#er at skrive dette indlæg!!

JEG VIL HAVE ET NYT TASTATUR!!! NUUUU!!!

(Update: og det fik jeg kort tid efter, og så var jeg lykkeligt skrivende igen!)