JA, jeg er jo single… *surpriiiiise* og bliver tit hånet på det groveste af mine nærmeste for indholdet af mit køleskab!
Eller…tillad mig at korrekse…MANGLEN på indhold i ditto!

Nu er det jo ikke fordi, jeg ikke ligefrem har råd til at fylde skrumlet op med alverdens lækkerier, men…det bliver altså bare ikke prioriteret særligt højt!

Skulle familie eller venner komme forbi til spisning, så bliver der altså også disket op, skulle jeg lige hilse og sige! (Hvis det vel at mærke er en PLANLAGT dinner-aftale!!! Uanmeldte dinner-gæster får et flosset menu-kort fra “ROMA”-Grillen på Mozarts plads smækket i fjæset!!!)

Men når jeg bare er mig selv til hverdag, så kører jeg FANME langt på literen i form af cola og toastbrød, eller hvad Slum-fakta’en nu ellers lige har kunnet friste med i sit IKKE særligt velassorterede udvalg af fødevarer i den lette og hurtige afdeling!
Jeg har absolut intet imod madlavning, men jeg gider FANDENGALEMIG ikke stå og lave små gastronomiske mirakler til me, myself & I.

Jeg HAR veninder (og en søster), hvis køleskabe, mest af alt, minder om et overflødighedshorn af kræs for kendere med næsten alt, hvad hjertet kan begære, og jeg går ofte derfra fast besluttet på, at det også skal være fremtidsudsigterne for MIT køleskab.

Men det tager som regel ikke mere end fem minutter, så har jeg lykkeligt glemt ALT om de STOOOORE køleskabs-visioner, og det eneste der bekymrer mig derefter er, om der nu er Coca Cola på køl, når jeg kommer hjem!

Hvad ER der så i mit køleskab?

Jamen, der er tre flasker italiensk Spumante boble-sprøjt….til festlige lejligheder.
(Hmm…de har SATME ligget der længe! Mon de kan blive for gamle??)
Så er der Coca Cola og kildevand!
(Eller rettere…der HAR været købt kildevand i flaskerne! Nu bliver flaskerne bare fyldt op fra egen vandhane! Men den rigtige Cola, går jeg ALDRIG på kompromis med!)
Lige i øjeblikket er der også et par dåser Schweppes Lemon.
(til Gin’en, som er rester fra en fest, engang for 80 år siden…)
Der er også altid mælk…nogengange sur mælk…men der er mælk!
(til NesQuick’en, som er MIN form for kaffe om morgenen)
De sidste sne-bajere røg vist, sidst jeg havde familie-besøg…
Og så er der Hamburgerryg og smelteost i skiver!
(Til de formidable hjemmelavede pariser-toasts!)

…and that’s about it!

WHAT MORE DO I NEED???????

(Måske en festlig lejlighed, så jeg kan få bællet de der tre flasker boble-vin!!!)