Ja, har de første krysantemumbomber lydt i Sydhavnen, og jeg panikker som sædvanligt over ikke at have noget at tage på, samtidig med at jeg prøver at berolige to Royale Hofkræ på sammenbruddets rand, som løber rundt i småpsykotiske cirkler!

Blog Image

*Støøøøøn* Der er stadig en bums på størrelse med bornholm, der skal dækkes, hår der skal glattes, støv der skal suges, rod der skal ryddes, Asti Spumante der skal prøvesmages HELT VILDT MEGET, tøj der skal udvælges (og FORHÅBENTLIGT ikke udvalgt tøj der skal stryges!), negle der skal files, smøger der skal ryges, knaldperle der skal knaldes (Nåååå nej, det er ikke endnu!)…og veninde kommer om FEMENHALV TIME! *aaaaaarrrrggghhhhh*

Blog Image

Jeg må hellere sætte i gear!

Hav en fantastisk aften!
og husk nu de uklædelige beskyttelsesbriller!
(yeah right!)

SKÅÅÅÅL! *puster en serpentin*

Blog Image