Mandag d. 5. marts 2007, kl. 13:59

Og her bliver jeg nødt til at stille direkte om til studiet med BREAKING NEWS:

Der er netop pr. brevdue fløjet et telegram ind i hjemmet fra sydhavnspalæet’s vicevært, som meddeler, at undertegnedes adresse vil være UDEN toilet (læs som: uden NOGEN FORMER FOR TOILET!!!!) indtil IHVERTFALD fredag….med mulighed for forlængelse! (IGEN fødes en lille ny konspirationsteori i Sydhavnsprinsessens tanker, nemlig at Viceværten på ny har et hævntogt kørende!!!!)

Den formelle årsag er dog blot, at de uforudsete komplikationer i forbindelse med gulvophugning, trækker arbejdet i langdrag. Der udleveres i den forbindelse nøgle til lokum i gården!!!

Der rapporteres yderligere, at stemningen på adressen umiddelbart er temmelig trykket, men der meldes ikke om optræk til uroligheder, da paladsets Royale Hofkræ ikke føler sig specielt ramt af denne chokerende meddelelse, da deres toiletforhold ER sikrede (og at de iøvrigt har travlt med at ligge og ralle i psykose under sofaen) og undertegnede befinder sig i en følelsesløs tilstand, hvor man bare snart ikke kan overraskes mere, og har indtil nu kun præsteret et påtaget og MEGET anstrengt halvhjertet smil…(grimasse er nok nærmere det rette ord!)

Kropsfunktioner “in the toilet-department” forbereder sig ENDNU engang på midlertidigt at lukke og slukke for AL aktivitet!

Vi vender selvfølgelig tilbage med direkte rapportage fra Sydhavns-krateret, når eventuelle nyheder foreligger.

Sydhavnsprinsessen,
direkte fra palæet,
tilbage til reklame-blokken…