Onsdag d. 28. februar 2007, kl. 21:13

Ja, er der sgu BREAKING NEWS på menuen! (Hvor FANDEN er den nyhedshelikopter, når man skal bruge den??!)

Mandag sen aften fik jeg kontakt til Københavns retshjælp, som i UTROLIG myndig tone kunne fortælle mig, at jeg havde ret til et helt nyt badeværelsesgulv, fordi gulvet var afleveret i ulovlig stand! (Min indre svinehund gik STRAKS igang med at gnække løs og gnide sig i sine fedtede poter i ren hoveren og fryd over dette faktum!)

Efter råd fra Advokat-mand med myndig tone, skrev jeg en pæn og nyyyyydelig mail til bestyrelsen i andelsforeningen, hvor jeg, med et touch af blondine, skrev at jeg “baaaaaaaaare ikke forstod det!” og “Det ser mærkeligt ud, mit gulv! Synes bare SLET ikke opbrækket gulv er afleveret i pæn stand!” (DOH!!) MEN satte til slut ind med dødsstødet “…at hvis jeg imod AL forventning tog fejl, så ville jeg gerne se skriftlig dokumentation for, at alt arbejde er lavet efter, på området, gældende lovgivning!”

Hvis der ikke kom nogen løsninger alle (JEG! *gnækgnæk*) kunne leve med, ud fra denne mail, skulle jeg kontakte retshjælpen igen, og så ville de tage sagen, for den var lige så sikker som at Amin Jensen ALDRIG er sjov!!

Jeg har nu bidt negle i to dage over ikke at have hørt noget fra bestyrelsen. Jeg har en idé om, at de måske har afholdt okkulte seancer, hvor mit hår, samlet fra risten i badeværelsesgulvet, er blevet brugt til en woodoo-dukke, de har siddet og stukket lidt i. Det har nemlig spændt lidt henover lænden og ned i baglåret de sidste par dage, men måske er det bare konsekvenserne af weekendens disco-dans, der først sætter ind nu!!

MEN i dag er jeg så kommet hjem til et badeværelse, stadig med ikke reglementeret gulv, men stadig med fungerende toilet (HURRAAAAAA! Det kan jeg være lykkelig over LÆNGE endnu!), PLUS en lille bitte note om, at der vil blive lagt et spritnyt gulv, og at andelsforeningen vil vende tilbage ang. valg af nye fliser og dato for arbejdets start!

Ingen indvendinger, ingen modstand, ingenting!! DER KAPITULERES FOR HÅRDT!!!

SÅÅÅÅÅÅDAN skal den ged bare barberes, do!!

Jeg er lettet over, at der ikke skal laves en større sag omkring noget så latterligt, som i min verden bare skal være i orden i en ellers velfungerende andelsforening!

Lad os klappe i hænderne og synge “obladi oblada” i ren og skær ekstase over, at alt (lige med hensyn til badeværelset ihvertfald!!) nu falder på plads! YEEEEEEEEEEHAAAAA!!

Det handler ikke altid om at have ret…
men psst…DAAAAAAMN, det føles godt, når man rent faktisk har det!! *gnækgnæk*

Sydhavnsprinsessen,
fra den røde løber i badeværelset
tilbage til studiet…