….for en heavy monster-slammer….lige til brystet! KAPOW!
(som Asbjørn Riis nok ville have sagt!)

DET LYKKEDES! Efter 20 NERVEpirrende, angstfremkaldende, grå-hårsgivende og neglebidende minutter og adskillige #¤§X%# ERROR-meldinger på billetnet’s side, så lykkedes det FANNERME at få billetter til Roger Waters’ koncert på Augustenborg til maj næste år!!

Jeg er i dette sekund oppe i de højeste skylag og kommer ikke ned foreløbig! The dark side of the moon, here I come!!

YEEEEEEEEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

****

SÅDAN formulerede jeg det sidst (lørdag d. 25. november kl. 10:36) på min daværende blog, da jeg havde sikret mig Billetter til Roger Waters-koncerten!

Og ser man lige mig sidde her et års tid efter…IGEN i TOTAL ekstase!!! Har netop købt billetter til min store musikgud, (ham, vis børn jeg gerne ville føde *tøsehviiiin*, hvis han spillede “perfect sense” for mig hver aften!) der kommer til Odense 13. maj næste år!

DET BLIIIIIIIIIIIIIIIIII’R SÅ GOOOOOOOOOOOOOODT!!!!!!

Blog Image