Mandag d. 26. februar 2007, kl. 18:05:

DANN haben wir der ballade!!

Tog afsted på job imorges med det STØRSTE smil om læberne!

Tanken om, at camping-lokummet ville være fjernet og mit rigtige Royale toilet, som ellers har pyntet fint i køkkenet, var placeret på sin rette plads, gjorde mig NÆRMEST lykkelig!!

Jeg kunne ligefrem mærke det boble indeni…og IKKE kun af glæde, og lad os da LIGE pensle den ud: Mine kropsfunktioner i den…*ahem host*…latrinære afdeling, som de sidste mange dage har været decideret traumeramt og sat ud af spil, havde OGSÅ set lyset, og var begyndt at komme ud af deres koma. De var i DEN grad klar til at indvielse af civiliserede toiletforhold!!

MEN MEN MEN… lykken var kort! (det er det, jeg SIGER: Mit liv ER en farce!)

Ved ti-tiden i formiddags ringede andelsforeningens vicevært, og i løbet af den samtale gik jeg fra über-happy lalleglad paddehat til rasende tornado, kategori 80.000!

Min andelsforening har jo udskiftet de dersens ulovlige rør i kælderen, som (desværre) gik op igennem mit badeværelsesgulv.
For at skifte dem, måtte der laves hul igennem mit badeværelsesgulv og ned til kælderen.
Idag skulle hullet jo så lappes igen, men *Breaking news*: “Der kunne desværre ikke opdrives fæcesfarvede klinker til gulvet, magen til de, i 70’erne TOPmoderne, bæbrune klinker, der er i forvejen!“, meddelte viceværten kækt over telefonen, dog med et noget andet ordvalg!!

Jeg nåede at rejse mig og lave enmands-bølgen ad FLERE omgange og danse en sejrsdans i euforiseret glædesrus, mens jeg trak i imaginær klaphat, da jeg for mit indre blik så, hvordan andelsforeningen så ville blive nødt til at skifte ALT det lortebrune gulv ud! (2 ½ kvm!!) *HURRAAAAAAAA*

NO MORE BROWNIES ON THE FLOOR!! (ikke hvad fliser angår ihvertfald!!)

Desværre var viceværten ikke færdig med at være kæk, så han fortsatte med: “…så murerne smider bare nogen andre klinker i gulvet, som så godt nok ikke matcher resten, men sådan er det jo så bare…”

“…Sådan er det jo så bare?”….”SÅDAN ER DET JO SÅ BARE?????”
SOMEBODY, CALL MY LAWYER, RIGHT NOW!!!

Det er jo en forringelse af mit gulv!! Hvad fanden er meningen? (Ikke at jeg har noget nært forhold til mine brune 70’er klinker, tværtimod, men det nævnte jeg ikke lige i samtalen!)

Jeg forklarede hr. viceklaphat, at mit gulv skal efterlades i samme stand, som inden de fjernede dele af det, og kan der ikke findes identiske klinker, så må der skulle lægges et helt nyt gulv på deres regning.

Jeg fik det til at lyde som om, at det rent faktisk var noget jeg vidste noget om, og da jeg kunne ANE en snert af usikkerhed i hr. Tommestok’s stemme, da han protesterede, lugtede jeg blod! Der skulle KÆMPES for dette gulv, og han skulle fanme få kamp! *indsæt agressivt kampråb her*

Stemningen var aldeles anspændt, da røret svovlende blev lagt på. Jeg kunne næsten HØRE, hvordan Mr. fix-it bandede mig langt væk de efterfølgende minutter!! Well, It’s tough to be a bitch!

Nu er jeg så kommet hjem fra job til en NOGET alternativ løsning!

Mit DEJLIGE funktionelle toilet, uden andre kemikalier i, end dem jeg selv…*ahem*…hælder i, er tilbage på sin plads! Mig og min krop er LYKKELIGE for denne detalje, ingen tvivl om det!

Men hvad jeg kan FORESTILLE mig, er i arrigskab over telefonsamtalen med Sydhavnsprinsessen i formiddags, har Hr. vice-knaldperle beordret murerne til at fylde hullet i badeværelsesgulvet op med CEMENT, så det er i niveau med resten af klinkegulvet!! *AAAAAARGGGHHHHH*

Men selv hvis jeg KUNNE abstrahere fra den USANDSYNLIGT grimme, abstrakte og meget grå deformitet, som fylder det halve af gulvarealet, så er den løsning FANNERME bare ikke i orden!!!!! og SLET ikke efter, at mit nødopkald til mit alvidende fædrende ophav, Kongen af Midtfyn, kunne berige mig med viden om, at det er GANZ GANZ SCHLECHT og aldeles ulovligt at have rå og ubehandlet cement i vådrum!

*INDSÆT ALVERDENS EDER OG FORBANDELSER HER*

Nu ringer jeg FANME til Københavns retshjælp, som yder gratis rådgivning! Det sidste ord er ikke sagt i denne sag!

*smækker med døren*

…to be continued!