Fredag d. 23. februar 2007, kl. 10:48:

WELCOME, WILLKOMMEN, VELKOMMEN” til dag 2 med håndværkere i det royale badeværelse!!

Men næææh…hej hør hov…vent lige…Tøv en kende…hold igen…stop engang…jeg synes DENONDELYNME, der mangler noget! Hvad mon det dog kan være?? AAAAH…nu tror jeg SØRME, jeg ved, hvad det er:

ER DER NOGEN HÅNDVÆRKERE TIL STEDE?!
NEJ!! DET ER DER SÅDAN SET IKKE!!
FOR HVORFOR IND I HELVEDE SKULLE MAN DA OGSÅ OVERHOLDE EN AFTALE? DET STÅR ÅBENBART INGEN STEDER, AT MAN SKAL DET, NÅR MAN ER FUCKING HÅNDVÆRKER!!

Blog Image

Meldingen faldt kl. 8:30, efter jeg havde siddet klar til at modtage raske murersvende siden kl 7 SHARP i nærmest bevidstløs tilstand!!! (Mig og morgener er aldrig en god kombi!)

Det var min stakkels vicevært, der måtte overbringe meddelelsen! Efter ikke at have indtaget hverken vådt eller tørt i 24 timer og for SLET ikke at tale om at være HELT og ALDELES traume-ramt over camping-lokum og “open air” til kælder, hvor folk rent faktisk vader rundt og vinker op igennem hullet, var det på INGEN MULIG MÅDE udpræget forståelse og overskud, jeg emmede af, over at murerne ikke liiiiige kom idag alligevel…men MÅSKE mandag!
Stakkels vicevært, med øjne der sagde: “Please don’t kill the messenger!”
…og hermed blev mit liv med tør-closet lige forlænget!

LAD MIG KØBE NOGEN LODDER I EN TOMBOLABOD, FOR GOD DAMN IT, I FEEL LUCKY!!!

NÅ, nu sidder jeg så på job… jeg har indtaget 5 ristede gulerodsboller med ost, kyllingesalat og nutella (dog hver for sig!), er igang med at tømme halvanden liter iskold cola, og der er mere hvor det kommer fra, UDEN at bekymre mig over, at det starter en HELT naturlig proces!

Jeg er begejstret for min arbejdsplads’ toplækre toiletforhold!
Overvejer seriøst at gribe alt, hvad jeg kan opdrive at skrivebordsarbejde, og tage det med derud og hygge…
Papir-nusseri giver lige pludselig en helt ny mening!!!

Tror sgu de Royale Hofkræ og jeg flytter ind på mit kontor weekenden over!!! Medmindre jeg selvfølgelig bestemmer mig for at more mig med at moone folk i kælderen gennem hullet i gulvet… *gnæk gnæk*