…at jeg er blevet ældre!

1. Udbryder et tungt, halvjamrende støn, når jeg rejser mig op igen, efter at have været nede på hug med hovedet i nederste køkkenskab. (og krydrer bevægelsen med at lægge en beskyttende flad hånd på lænden!)

2. Når jeg hører mig selv indvie hof-kræene i mine forskellige gøremål med fistel-stemme som f.eks at “nu går jeg lige ud og skræller kartofler, ik osse?! jaaa…det er da det jeg gør!” eller “Skal I med ind og skifte sengetøj, skal I deeeeeeet? Hvaaa? SKAL I, hvaaaa?”

3. Når jeg rejser mig og målrettet bevæger mig fra et rum til et andet og undervejs glemmer, hvad HELVEDE jeg gik efter!

4. Jeg overvejer KRAFTIGT at investere i multi-farvet skumgummi-dims til at lægge under knæene, når jeg ligger med røven mod Barsebäck og luger ukrudt i haven i sommerhalvåret.

5. Jeg vil hellere lægge en kabale på computeren end se MTV.

TOP 5: Tegn på, at jeg stadig forsøger at være ung og fremme i skoene!

1. Overvejede i langt over et minut, om et par guld-hotpants ikke lige ville være sagen!

2.

3.

4.

5.