Jeg har i månedsvis lovet min blog-ven Pelle en håndværker-historie fra det virkelige liv, nærmere bestemt februar/marts 2007, og hvad er mere passende, end at give ham den i (tidlig) julegave!

So here we go! Kapitel 1:

22. februar 2007, kl. 11:55

ELSKER håndværkere og deres FREAKING sans for tid!!! *opgivende suk*

Har siddet siden kl. 8 og ventet på at et hold blikkenslagere skulle komme. (JA, for at lægge rør ind…*hødr-hødr-hødr*…men bare på mit badeværelse…UDEN min tilstedeværelse! Så er det på plads, så er det af vejen, så kan vi fortsætte!)

De valgte at dukke op ved 11-tiden…går ud fra, at de lige skulle være færdige med deres morgenøl-buffet, inden de var klar til dagens arbejde!
(Er fordomsfuldhed ikke bare FANTASTISK?!!)

Nu er de så, I DEN GRAD, i mit hjem og har invaderet mit badeværelse på mest øresønderrivende facon!
Og herfra, i det tilstødende lokale hvor jeg befinder mig, lyder det unægteligt som om, der er blevet kørt en gravko/bulldozer ind i vådrummet til brug af ophugning af et styks klinkegulv!
Sidder faktisk bare og venter på en fejlbedømmelse fra deres side, og at væggen mellem dem og undertegnede vælter ned over mig!

Inden de gik igang med at maltraktere mit badeværelse, blev jeg mødt af en KÆMPE blikkenslager-neger med mit toilet i favnen, som pænt spurgte, hvor han måtte stille det, mens de arbejdede!
Jeg havde den STØRSTE lyst til at spørge, om han var medlem af “fald-stammen”! HAHAHAHA *ahem hosthost* Jeg modstod trangen og sagde i stedet noget i retning af:

Øh bøh…jamen, jeg har da altid ønsket mig et ikke tilsluttet lokum i køkkenet, så bare stil der dér!”

Han meddelte endvidere, at de selvfølgelig havde et tør-closet med, som jeg ville kunne bruge weekenden over!

HURRAAAAAAAA, en weekend med camping-lokum!!!!! *AARRGGGHHH*

Jeg må da LIGE trække i klaphatten en ekstra gang og fejre det med en hyldest-dans, for begejstringen vil fanme da INGEN ende tage over den melding!

Havde egentlig planlagt at tage på arbejde for at slippe for støjen og IKKE mindst på grund af de lige pludseligt yderst fasionable toiletforhold min arbejdsplads kan tilbyde, men mine to Royale Hofkræ bruger lige nu en STOR del af deres tildelte liv på at overleve den hysteri-psykose, de lige nu befinder sig i grundet badeværelses-massakre!

Faktisk tror jeg lige, jeg bliver nødt til at genoplive den kat, der har forsøgt at mose sit hoved ind mellem de ekstremt smalle riller på min radiator i, hvad jeg tror er, et forsøg på efterligne strudsens gemmeteknik!! (og så fik vi dermed IQ’en på DEN kat slået fast!!!!)

…og med hensyn til toilet…
*kaster et vurderende blik på kattebakken*

Velkommen til “2450 Toiletless“!!!!