Som jeg tidligere har nævnt, er jeg blandt de fem nominerede til Årets Blogpris, også kaldet “Blogprisen 2007”, for min blog “Sydhavnsprinsessens Svovlerier”.

Den endelige afstemning er netop skudt igang, og det er internettets blog-læsere, der kan stemme, og ikke en eller anden lille indspist jury, der sidder og voterer og bestemmer!

Derfor kan DU også stemme!

DU skal selvfølgelig IKKE stemme på min blog som vinder, hvis du synes en af de andre blog’s er federe/bedre/sjovere/noget helt fjerde, men HVIS nu tilfældet skulle være, at du gerne vil have en svovlende sydhavnsprinsesse-blogger i førertrøjen (HO!HO!HO!), SÅ kan du flyve ind og stemme på min blog på:

http://www.blogprisen.dk/

Jeg står som nr. 2 på listen over de nominerede, under navnet “Sydhavnsprinsessen“. (DOH!!), men tjek nu lige de ANDRE blogs også! Det kunne jo være, de også faldt i jeres smag!!!

Afstemningen lukker d. 24/12-07 og vindere bliver offentliggjort mellem jul og nytår!

Jeg er meget, meget spændt på resultatet! Alene nomineringen i sig selv er jo virkelig et kæmpe cadeau til mine skriverier, for jeg må jo tilsyneladende ramme noget, I godt kan lide….så tak for alle de stemmer, der sendte mig i finale-runden!

Men det KUNNE nu være sjovt, at gå “ALL THE WAY“, nu jeg er nået langt!

Jeg er oppe mod nogen heavy blogger’s, så nu må vi bare se, hvordan det hele kommer til at forløbe! 😉

*finger’s crossed*

smiley