1. Alle ved hvad det vil sige at have en tennis-albue! Og er det jeg grubler over, om der er noget, der hedder “koblings-tå“?! Ellers indfører jeg hermed en HELT ny lidelse i den medicinske verden!

Det gør ihvertfald HERRE-naller i min venstre store-tå de dage, hvor jeg ikke kan få mig snøvlet mig færdig på job i tide, og derfor rammer den københavnske trafik bedst som myldretiden er på sit allerhøjeste. Så sidder jeg der i Beautyboxen og møffer kobling fra sådan cirka Svanemølleværket til FREAKING 2450 Scandic Hotel!!

CHRIST!! Skal LIGE hilse at sige, at det er min venstre overanstrengte store-tå ikke tilfreds med! og hvis det endelig skal være, så ville jeg FANME hellere have “Speeder-tå“, for så går det i det mindste *WROOOOOOUUMM* fremad!!

2. Folk, der ikke forstår min humor!! Jeg er jo for FANDEN en af de sjoveste i verden! (eller rettere, i MIN verden, hvilket sjældent er det samme!!) Jeg ser mig nødsaget til at konkludere, at det må være DEM, der er noget i vejen med og IKKE mig! (Det er ligesom det nemmeste!)

3. Hvem HELVEDE er det, der har givet Whigfield lov til, i tidernes morgen, at genindspille Wham’s julesang “Last christmas“?!?! Vedkommende er jo et SYGT, SYGT menneske, og skal idømmes evigheds-behandling!!

Min øse har stadig røde stænk overalt i kabinen fra mine blødende ører, da P3 imorges valgte at straffe deres lyttere med dette VANVITTIGE cover-nummer!!

ERSTATNINGS-SAG COMING UP!!!

4. Hvordan FANDEN kunne jeg glemme, hvor STUPID en ide det er, at lade en dosis metangas sive, mens man ligger i en solarie-grill, og man har sat blæseren til MAX turbo med retning mod ens eget fjæs?!

Mon det er her sætningen “Learn by doing“, den gør sig gældende?

5. Hvordan kan jeg kigge mig selv i spejlet on a daily basis, slå et smut med øjet til mig selv og i et anfald af selvfedhed tænke:

“Hva’ så, din labre larve… ja, dig derinde i spejlet!!”

…og så i dag få tilsendt billeder fra sidste uges interview (som jeg har lovet ikke at skrive ALT for meget om endnu!) og efterfølgende fotosession, hvor der så er en FREAKING HEST på nogen af billederne??!!

Det er jo for FANDEN ikke hestebladet “WENDY“, jeg skal i, selvom mit fjæs ville gøre enhver hoppe misundelig! MUAHAHA

Jeg hader INDÆDT at blive fotograferet, og er sådan set ikke blevet foreviget af professionelle siden det herrens år 1980, hvor jeg sad på en stor halmballe med nissehue, bæbrune fløjlsbukser, bussemandsgrøn rullekravesweater og en KÆMPE balje risengrød i skødet, inklusiv pap-nisse, der kækt tittede frem i baggrunden!!

Så hatten af for fantastiske fotograf Maria Sattrup ( http://www.mariasattrup.dk/ ) som kom på hårdt arbejde med det mest anti-fotogene og skrækslagne kvindemenneske (Moi!), da Riddersalen i Sydhavnspalæet for en stund blev transformeret om til et fotostudie i sidste uge, hvor der blev knipset en milliard-million billeder! (cirka!)

Der var BESTEMT ikke noget “makin’ lååååv tu ze cameraaaah” over DET forløb, selvom Fabulous Fotograf Sattrup gjorde sit ABsolutte bedste, for at få Sydhavnskrampen til at slappe af!

MEN jeg vil gerne hylde billedbehandlingsprogrammer for HÅRDT med et trefoldigt HURRA-HURRA-HURRA!

Retoucheringen på Magasinets udvalgte billede af mig, har ihvertfald gjort mine tænder så blændende hvide, at der bør følge et par svejserbriller med magasinet, når det udkommer d. 24. januar, så ingen får varige øjenskader!

Sådanne tænder vil jeg FANME have i virkeligheden!!!!

, men jeg grubler og grubler, men mon ikke det nok skal gå det hele! 😉