Efter forleden dags skræk-scenarie med edderkop, der garanteret STADIG huserer i mit hjem (synes jeg kan høre den trampe om natten), så kom jeg til at tænke på tidligere VIRKELIG slemme insekt-oplevelser!

Blog Image

Jeg har engang oplevet at have VOLDsomt behåret natsværmer på størrelse med flyveøgle flaksende uhæmmet og fuldstændig uden styrekontrol rundt i soveværelse, tydeligvis med den ENE mission at bruge mit fjæs som landingsbane.

Efter en halv times faren rundt i små cirkler, skrigende med begge arme over hovedet i den vildeste angstpsykose, lykkedes det mig dog, i et sekunds “tag-dig-dog-sammen-kvinde“-power, at kvase og mose flyveøglen ned i mit gulvtæppe med minimum 96 kølleslag med flere fast sammenrullede aviser.

Der lå liget så, under aviserne, midt på mit soveværelsegulv i adskillige dage, inden en venlig sjæl kom på besøg og påtog sig opgaven at fjerne aviser og øgle-rester! YIKES!

Mindes også lige en sommerdag ved et bustoppested i myldretiden ved Nørrebro station, hvor en hveps (og selvfølgelig ikke en helt almindelig en af slagsen, men en af den der genmanipulerede dræber-art af solsortestørrelse) flirtede heftigt og meget insisterende med mit ene øre.

visualisér dette: ca. 25 stillestående mennesker OG så mig der, skrigende og med multispastiske bevægelser, nåede at løbe en marathon omkring dem, inden en sidste desperat afværgende armbevægelse resulterede i en (næsten)penetreret underarm af et styk giftbrod!
(bonusinfo: ABSOLUT MINUS reaktion hos 25 vidner!!!!! Rystende!)

Og så var der selvfølgelig også engang en oplevelse i min stue: Gigant-edderkoppen på størrelse med Jens Okking, med øjne, der gjorde mig klart, at den åd først og spurgte bagefter, mens den hidsigt udførte eksotiske kampdanse på mit gulv. (og LUR mig, om den ikke også slikkede sig om munden!)

Jeg måtte lave et mentalt ud-af-kroppen-trick, for at jeg kunne magte at give den sit endeligt under den tungeste bog, jeg kunne opdrive! (Hvorfor jeg nu ønsker mig et nyt eksemplar af bogen i julegave!)

Hvis mænd virkelig er jægere, hvor FANDEN er de så henne, når jeg oplever insekter, der overskrider min privat-sfære???

tsk tsk tsk OG suk!

p.s. Billede af vandrende pind er dog ikke taget i eget hjem!