SÅ så man lige mig bevæge sig ud på badeværelset klokken lort igår morges med søvn i øjnene og hårhvirvler strittende ud i alle fire verdenshjørner som et kompas, skibe ville kunne sejle efter (hvis det ikke lige var fordi jeg stod på land i Sydhavnen, altså!)

Selvom min morgenhjerne består af en god blanding mellem mudder og grød indtil middagstid cirka, opfattede den godt, at det ene Royale Hofkræ sad på badeværelsesgulvet i en yderst koncentreret position.

Pr. automatik ringede der så en lille alarmklokke inde mit hoved, for fokuseret kat betyder “ballade” og jeg tjekkede lige hurtigt, at den vel for FANDEN ikke sad midt på klinkegulvet og sked! MEN det gjorde han ikke, og jeg vendte tilbage til formålet med min konsultation af Royalt badeværelse, nemlig tandbørstning!

Da mundhygiejnen var veloverstået, drejede jeg rundt på hælen og opdagede med et hysterisk skrig, der kunne høres på Lolland, hvad det Royale Hofkræ var så optaget af. Jeg trådte nærmest ned MIDT i en kampscene mellem Hofkræ og stor, sort (og GARANTERET klonet SLASH muteret) motherfucker-edderkop med næsten lige så meget hår på ryggen som Erik Clausen!

Kamp er måske så meget sagt! Det var nærmere et styk kat, der driblede lidt rundt med et styk klamt kryb som levende fodbold!

Under alle omstændigheder røg “yours trulyDIREKTE fra zombie-tilstand over i den vildeste og MEGET vågne angst-psykose og i bedste tegnefilms-stil sprang jeg op på toilettet (heldigt brættet var nede, nu jeg tænker over det!!!!) og skreg i vild panik, mens jeg hev mig selv i hårhvirvlerne (som lige pludselig fik en funktion…af en art!)

Efter noget tid, begyndte jeg at fatte, at Hofkræet IKKE havde tænkt sig at æde monsteret og at mit skrigeri, selvom det godt nok var højt og skingert, HELLER ikke ville tage livet af krybet! , hvad fanden gør man så?!

Imens min morgen-mudder-hjerne prøvede at udtænke en plan for overlagt mord på edderkop uden, at jeg behøvede at komme ALT for tæt på, kom Royalt hofkræ nr. 2 luntende til skrækscenariet på badeværelset med et dovent blik, der meget tydeligt sagde:

” Altså, jeg lå lige og sov…gider I slappe lidt af herude?! hvad sker der?!”

Søvnigt hofkræ nr. 2 opfangede OVERHOVEDET ikke, hvad der foregik foran snuden på ham, og sendte et bebrejdende blik op til mig, der stadig stod på lokummet og hyperventilerede, inden han valgte at plante røven i klinkerne, for liiiige at danne sig et roligt overblik over postyret!

Klip til NY scene, for LIGE i det sekund sidstankomne (og LANGhårede) kat valgte at sætte sig, blev fodbold-edderkop med et indspark fra højre skudt IND under hans netop nedsænkede røv, og jeg brølede af mine lungers fulde kraft: “NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ, SYLVEEEEEEEESTER!”

…hvilket blot resulterede i, at det stakkels Hofkræ røg en halv meter op i luften af forskrækkelse, og landede igen med *indsæt voldsom kvalme her* behåret monster-edderkop på ryggen, som åbenbart havde saddel og seletøj med i rygsækken!!

Skrækscenariet ville tilsyneladende ingen ende tage!!! Hvad der startede som en fodboldkamp med edderkop som bold, havde nu udviklet sig til en ridesport med edderkop som jockey! ALT var kaos, og jeg kæmpede for IKKE at besvime!!

Rædslerne tog så ENDNU en ny drejning, da Hofkræ nr. 1 opdagede Hofkræ nr. 2’s nye levende ryg-dekoration, *indsæt mere kvalme her* som væltede rundt i lang kattepels, og startede den vilde kattejagt! Forrest i løbet var jaget kat med blind passager på ryggen, dernæst kom kat, som ville have sin “fodbold” tilbage og til sidst kom jeg skrigende:

“NEEEEEEEEEEEEJ, NEEEEEEEEJ, NEEEEEEEEEJ, IKKE IND I SOVEVÆRELSET!”

inden jeg, hurtigere end en Ninja med et verdensmester-længdespring, sprang henover alle levende væsener, og fik smækket døren i til sove-gemakkerne og tvang dermed jagten ind i stuen!

Herefter blev alt stille… Da jeg kom ind i stuen, opdagede jeg det VÆRSTE af det hele. Monster-edderkoppen var væk!!! *skriiiiiiiiig*

Kat nr. 1 ledte energisk efter den, kat nr. 2 fattede STADIGVÆK ikke, hvad der egentlig foregik og jeg rev NOK engang i mine strittende antenner i frustration over, at jeg nu skal leve med et styks fritgående femkrone-stort og ALT-for-mange-benet monster!!!

Tilkald Rulle-Marie, Politiet, Luftvåbnet, Søværnet, NOGEN!!! Sydhavnspalæet er hermed erklæret for katastroferamt område, og jeg vil gerne evakueres NUUU!!!