Den sprøde snitte“….

…står muligvis til at losse mine ellers højtelskede Toffifee’s ned fra deres hidtil ubestridte første-plads over favorit-guf!

Blog Image

Nicht zu süß und nicht zu schwer“, som Storck’s hjemmeside så ubeskriveligt smukt formulerer salgstalen af deres Knoppers-produkt, der er en vaffel med nougatfyld “verfeinert mit knackig gerösteten Haselnüssen“!

Jeg har ydermere, gennem hårdt pumpet journalistisk research, gravet op, at “Seit 1983 genießen immer mehr Menschen diesen nahrhaften Snack“, og at Danmark har haft fornøjelsen af denne lille vaffel-sjover siden 1995!!

Nu er det åbenbart kun indtagelsen af eklatante mængder guldøl på Mozarts plads, der går stærkt her i Sydhavnen, og derfor har det først for nylig været muligt, men til min uendeligt store glæde, at kunne erhverve sig denne “knuspriges” Knoppers-bandit henne i slum-fakta’en. Ovenikøbet i en cool three-pack!
(som i min verden stadig kun tæller for EN, og derfor skal køres i hatten på ÉN gang!)

Så fra en sprød snitte til en anden… Ich liebe Knoppers!