1. Trekvart ærmer!
Hvad FANDEN er det for en opfindelse?? Så står man der iført latterligt stykke tekstil, der stopper et eller andet sted mellem albue- og håndled, og som ikke rigtigt har kunnet bestemme sig for, om det ville være en T-shirt eller en langærmet bluse!!
Jamen, jeg er trekvart!”
Ja, DET er du da i allerhøjeste grad, og smid mig lige i et par stumpebukser også, så ligner jeg da VIRKELIG en forvokset klovn!!

2. At der LIGE pludselig “out of the FREAKING blue” er sprinklervæske på min firhjulede beautybox!
Den teori, jeg vælger at offentliggøre her er, at der må have været en venlig sjæl i løbet af natten og fylde blå væske på!
(og jeg undlader HELT at fortælle, at jeg ved et uheld kom til at dreje en dims nedad på instrument-stængerne, som jeg hidtil kun har forsøgt at dreje opad, og det resulterede i sprinkler-party på min forrude…men DET har jeg ikke tænkt mig at fortælle til nogen som helst!!)

3. At jeg en lørdag eftermiddag kan gå ned af “hovedgaden” i Sydhavnens musikkvarter med “luk røven“-tshirt, hættetrøje, slidte jeans, udtrådte slippers, der faktisk ER afgået ved døden og hår, så fedtet at det tangerede dreadlocks og blive råbt an af tre bænkevarmere med en gennemsnitlig promille på 7,5 med et:
HVA’ SCHÅÅÅ, LILLE SCHKJAT?! SMIL, det bliver man sgutte gravid af! …men lad det komme an på en prøve, sschmukke! *hødrhødr*”

OG

at jeg samme aften/nat kan stå på en smart københavnsk natklub, topstylet, tjekket og iført bragende bling og laber lækkerness, og KRAFTEDME STADIGVÆK kun tiltrække gøglere med skyhøj promille, som ikke ANER, hvordan man “approach’er” en kvinde, hvis der forventes andet end et løftet øjnebryn og et “talk to the hand“-blik…hvis jeg da ikke er besvimet af deres spritånde inden!

(Jeg bestiller straks brochure til klosteret, for selvom de lokale sprittere fik narret et stort smil ud af mig, så jeg ikke umiddelbart noget, der emmede af fremtidig partner i nogen fra bænk-udvalget!)

4. At champignon’s kan få svamp!
Men beviset har lige stået ude på mit køkkenbord! Staklerne er dog blevet nænsomt aflivet nu! (og SÅ gamle var de altså heller ikke!!!)

5. At jeg ikke kan opstøve et par SKIDE stilet-støvler i glinsende SØLV!!!
HVORFOR FANDEN SKAL DET VÆRE SÅ SVÆRT??!!
Man burde kraftedme kunne politianmelde sko-butikker, for ikke at have en bestemt vare!!! *Fnys*

….to be continued!