Jeg overvejede KRAFTIGT at knipse et billede af en have i nærheden af mine Royale gemakker igår aftes, hvis ejere er gået FULDSTÆNDIG agurk/bersærk/amokkas i SVIMLENDE smagløs have-jule-dekoration!

Desværre var det for mørkt til at tage et nogenlunde billede (PLUS at jeg fandt det en for aaaaaaaanelse pinligt, hvis nu nogen opdagede, at jeg stod og tog billeder. TÆNK, hvis de troede, jeg synes det var pænt!!! *gyyyyyys*) Billedet er derfor fra en anden (amerikansk) have, som tydeligvis også er kammet helt og aldeles over i juleudsmykning!! tsk tsk tsk

Blog Image

Det gav jo selvfølgelig lidt stof til eftertanke, da….hmm… altså…jeg har jo OGSÅ egen have…måske jeg også skulle… tappe KBH for strøm og skabe amerikanske juletilstande i haven…Måske jeg så kunne kommme i TV Lorry, hvor jeg kunne stå med et goofy lalleglad smil ind i kameralinsen, stolt fremvisende julehaven i Sydhavnen og fortælle:

“Mmmjaah, EEEEHHHM….dæ’ started’ jo såd’n sææææt baaar’ med en lys-kæ’j årver i…øøh…i..øøøh…do ve’….*peger energisk, næsten epileptisk i en retning uden for kameraets synsvinkel* ForSYYYY-dja-busken dærårver…å’ så græb dæ’ jo om sig, dæ’ skidt…Dæ’ een’ tog jo lizzom dæ’ arn’…” *efterfulgt af vildt hysterisk og tilnærmelsesvis retarderet grin inkl. afsluttende griseagtig grynt over egen morsomhed*, hvorefter de “five minutes of fame” så ville være ovre….

Det må jeg da HELT klart lige overveje!!!

Sydhavnsprinsessen *måske snart i et TV-Lorry program nær dig*