Ifølge denne artikel på det velsignede formiddagsblad B.T.:

http://www.bt.dk/article/20071123/underholdning/71123003/

…så “gider danske Alphabeat ikke varme op for Spice Girls på KÆMPESCENEN Arena i London i december og januar“!

Tilsyneladende er nej’et faldet, fordi gruppen ikke kan lide Spice Girls, og ikke vil sættes i bås med Krydder-Pigerne * Indsæt BLABLABA & YADAYADAYADA her*

Jeg kan heller ikke lide Spice Girls, men hvis jeg var et dansk almost-no-name (i udenlandsk regi) upcoming über-happy-band, så tror jeg godt, jeg kunne se ud over hovednavnet og tænke i promotions-baner istedet for (for SLET ikke at tale om, hvor mange menneskers ører, man kunne “tvangsfodre” med sin ukendte musik i den periode!)

OG så kan man jo KRAFTEDERMAME også undre sig over, at selvsamme danske SNOB-band, som åbenbart har UFATTELIGT fine fornemmelser, IKKE har noget imod at “donere” musik til TV3’s WUNDER-serie “2900 CRAPINESS“, der simpelthen rage priserne for

VERDENS DÅRLIGSTE SERIE

og

VERDENS DÅRLIGSTE SKUESPILPRÆSTATIONER

til sig, hvis der er bare en BRØKDEL af retfærdighed tilbage på denne jord!

Det er meget muligt, at Alphabeat lige nu høster STOOOOR respekt og MASSER af håndtegn fra den danske musikscene for at have afvist at være en del af britisk Girlband-reunion, men i MIN verden, ville jeg FANME være BETYDELIGT mere flov over, hvis min dyrebare musik kunne sættes i noget, der bare MINDEDE om sammenhæng med Danmarks til dato pinligste SKOD-serie numero Uno!!!!

Jeg håber FANME, at der er så store penge involveret, at man ALDRIG lærer at fatte det, for ellers er der sgu INGEN undskyldninger SLASH forklaringer for hverken musikere eller skuespillere, der NOGENSINDE vil kunne forsvare, at de er medskyldige i at servere RØV-dårligt TV og HELT ekstremt dårligt skuespil, at mine tæer muligvis aldrig retter sig ud igen, efter at have set blot et halvt afsnit forleden!

FØJ, siger jeg bare!!!

ALLE der har bidraget med realiseringen af denne serie, burde udvises af landet og sendes til en fjern og øde afkrog af verden, hvor de kan sidde iført DummePeter-hat og skamme sig!!