Ham kørte jeg med for et stykke tid siden!!

Og jeg kan GARANTERE, at CODAN-taxi får en lille hilsen fra undertegnede en af dagene, med trusler om Ekstra Bladet, forbrugermagasinet Basta/Kontant/ellerhvadfandendetnuhedder og andet godt og blandet, hvis den lille LOC-LYTTENDE, TYK GULDHALSKÆDEBÆRENDE, TØSEFORNÆRMEDE, TORKILD THYRRING-BEUNDRENDE, KARSEKLIPPEDE, SMART-I-EN-FART-UDEN-NOGET-AT-HAVE-DET-I spassernarrøv af en fnatmide ikke bliver sat i offentlig gabestok på Rådhuspladsen, hvor alle kan gå forbi og dekorere hans fjæs med hvad man lige har ved hånden eller blot rise hans røv…just for the fun of it!

Veninde og jeg forlader afsluttet koncert i KB-Hallen, for at gå ud og opstøve en taxa, Det lykkedes ved et stort kryds.
Vi hopper ind, jeg informerer paddehatten om destinationen, hvorefter han råber:
“HOLD FAST!”
og med hylende hjulspind, som var det dækafbrænding i Spjald, vi var endt midt i, og speederen nærmest trådt ud igennem bunden af øsen, JORDER han nærmest ud midt i det store kryds, for at lave en håndbremselignende U-vending i bedste Racerkører-stil, for derefter at drøne i destinationens retning med 100 km i timen, hvor man måtte køre 50… MED L.O.C. bragende ud af højtalerne… så er scenen ligesom sat!

Min veninde og jeg kiggede sigende på hinanden, og hun fortalte venligt chaufføren, at vi ikke havde travlt, og at han gerne måtte sætte farten lidt ned!

Det tog kraftidioten så FORHOLDSVIST ilde op!
Han blev tøsefornærmet, den lille sølle mandsling, at jeg var overbevist om, at han højest sandsynligt ville bløde igennem, for han kørte sikkert lige og troede, at han var en FANDENS ka’l, som imponerede de to godter på bagsædet hårdt, at vi ville efterlade pletter på størrelse med Lolland på bagsædet!
(MEN der skal altså mere til end en taxachauffør med NIARN-look!)

Men han vågnede brat op af sin fantasi, og valgte derfor en ny strategi, hvilket var at sætte farten ned til 35-40 km i timen og snegle derudaf, og man kunne bare SE på ham, at det ærgrede ham GRØN, at han ikke kunne fange den røde lyskryds-bølge, så han kunne holde HELT stille så meget som muligt også!

Samtidig udtænke han den mest LATTERLIGE rute, jeg nogensinde har oplevet… Det lykkede ham at finde SAMTLIGE af de små villa-stilleveje med bump og zigzag-chikaner i Valby, hvor hastigheden max må være 30 km/t.

Jeg spørger ind til hans valg af vej, venligt, meeeeen en anelse spydigt, og han forklarer med sukkersød duksedrengs-stemme, at han ifølge reglerne skal køre den korteste vej mod destinationen, og at det jo bare er heldigt, at det er en vej, hvor han ikke må køre så hurtigt, da det jo også giver flere penge i kassen til ham at køre langsomt!

På dette tidspunkt, kan jeg slet ikke kigge på veninden, for jeg er helt ødelagt af grin, for hele scenariet er bare SÅ LATTERLIGT!!!
Hun forsøger ellers ihærdigt og højlydt med syrlige kommentarer at starte en samtale med mig om menneskets mange finurlige og besynderlige måder at udføre små magtdemonstrationer på!

Vi er tæt på “målet“, men vælger at stoppe ham lidt før, med bemærkningen om, at vi kan gå hurtigere hjem derfra!
Vi betaler og får en kvittering, jeg smækker døren med et højt “UDPRÆGET FORNØJELSE at køre med dig” og jeg ÆRGRER mig over, at jeg ikke forlængede afskedshilsenen med:
OG HELD OG LYKKE MED OPERATIONEN, FOR DET DU HAR SIDDENDE STORT OG UDBLOKKENDE LANGT OPPE I RØVEN OG SOM GNAVER SÅ HÅRDT, SKAL DA VEL FOR FANDEN GRAVES UD PÅ ET TIDSPUNKT!”

og nu sidder jeg så her med taxa-kvitteringen… med bil-nummer og førernummer und alles…og overvejer næste skridt.
Det kan godt være, at det blot skal blive ved dette indlæg, og alle de gode grin, veninden og jeg HELT sikkert vil få i fremtiden, når vi hiver denne oplevelse frem.
Men…. nu må jeg se!

(overvejer NÆSTEN at ringe efter ham for at få kørt mine naboer LAAAAAAAAAAAAAANGT væk…og HURTIGT (eller langsomt, men sikkert…alt efter taxachaufførens humør!!!!)