Hvis du ikke allerede sidder ned, når du læser dette, så vil jeg anbefale dig at plante røven i sædet, for lige om lidt kommer der en chok-afsløring!

Og den kommer faktisk nu:

Lige om lidt er det jul!!!

AAAAAAAARGGGHHH…Jamen, jeg SAGDE det jo!!
Chok! Chok! Chok! *GysRalleHvinSkrigStønSuk*

Men når nu vi allesammen lige har sundet os lidt over denne rystende oplysning, hvad hører sig så til i tiden op til jul?
Det gør ØNSKESEDLER, og jeg påbegynder hermed min:

Ønskes: Blød hud!

Haves: Hud, der er så tør, at det sner med døde hudceller i hele hovedstadsregionen, hvis jeg klør mig lidt på underbenene!
Hud, der er så tør, at Silvan ringer til mig, når de er løbet tør for sandpapir korn 40, for at spørge, om jeg ikke lige kan lægge hud til!

Ønskes: Udvidet IQ-pakke til Royale Hofkræ!

Haves: Royale Hofkræ, der kan gå IND i deres overdækkede grus-kasse, for derefter at placere røv i svingdøren og skide UD af kattebakke! Det er FANME ikke intelligensen, der trykker dér!

Ønskes: Større blære! (gerne programmér-bar!)

Haves: En lunefuld en af slagsen, som oftest brillierer med sin TOTALT manglende tilstedeværelse, så jeg praktisk talt skal sidde på tønden, hvis jeg så meget som overvejer indtagelse af diverse former for væske!
ELLER, som en HELT sikker vinder, udsender “SLUSER ÅBNES“-alert, når jeg befinder mig steder, hvor INGEN toilet-faciliteter af NOGEN art, kan opstøves i en ruf!

Ønskes: Fjernelse af hår-hvirvler!

Haves: To genstridige styks placeret i bag-“garnet“, der, på trods af autoritær kommando-tone, HVER morgen konsekvent ignorerer ordren om, at holde sig samlet og lade hårstråene følge samme sydgående retning, som resten af høstakken, og derved undlade at flashe hvid hovedbund i to lange Grand Canyon-agtige kløfter!
jeg så dem gerne permanent udvist fra denne galakse!

Ønskes: sprinklervæske! (og påfyldning af ditto!)

Haves: Sprinklersystem, der sprayer freaking støv, og det FANME ikke hensigtsmæssigt (eller let, for den sags skyld) at rode med Ajax universal spray og pudseklud, når man er i fart…

Ønskes: Sølvfarvede stiletstøvler!

Haves: INGEN!!!!!! *indsæt krampegråd her*

Ønskes: Worldpeace!

Haves: Uro i benene!
eller…tror egentlig bare de sover, fordi jeg har siddet tilbagelænet med stængerne oppe på bordet for længe!

Ønskes: Nyt Toiletbræt!

Haves: Toiletbræt, hvor de to skruer i det ene hængsel, har valgt at begå kollektivt selvmord ved tønde-udspring, hvilket bevirker, at det, ved nedsænkning af Royal Røv på sæde, enten:

1: glider kraftigt og markant til siden, at HELE det Royale kadaver surfer ud af badeværelse, igennem entre med ende(!)station på køkkengulv, hvor jeg så forsøger at lave en “VOILA“-afslutning a’la gymnaster, hvilket er HELVEDES svært med undervogns-tekstiler nede om anklerne!

ELLER:

2: forårsager gedigne tømmerlus på Royale Røvballer, hvis jeg forsøger af afværge nøgen-surfning igennem Sydhavnspalæet’s gemakker på forkert SLASH forhastet facon!!

JOW JOW… så kom der gang i ønskesedlen 2007, og LUR mig om den ikke vil være at finde i en “extended version“, inden juleaften rammer Sydhavnen!