Jeg vil gerne bede om et minuts stilhed for mine brune favoritstøvler med blomsterapplikationer og 9 cm stilethæl, som afgik ved døden i forgårs kl. 17:38.
I et mellemrum mellem to fliser i Hellerup, sidder min ene stilethæl efter sigende stadigvæk, hvis nogen ønsker at lægge en krans eller bårebuket! Jeg skal ihvertfald ned her senere og tænde et lille lys til minde om de gode tider, vi har haft sammen, støvlerne og jeg! *dupper øjenkrog med imaginær kleenex*

Invalideret (mest på psyken, men også lidt gebrochen i bentøjet!) vraltede jeg mod lyset fra den ENESTE FREAKING skobutik i Hellerup, som havde åbent efter halv seks. Kravlede ind med bedende øjne og en fremstrakt hånd og vrælede “SÅÅÅ HJÆÆ-HÆ-HÆ-ÆÆÆLP mig dog, menneske!”
Butikken viste sig at være den dyreste butik i HELE Hellerup, hvorfor jeg måtte nøjes med at købe et par flade converse, som var eneste art fodtøj i biksen under 5000 kroner!!!! *DYBT suk*

Jeg vil FANME da ikke have flade sko!! *indsæt hånligt fnys her* Jeg kan da ikke nøjes med at opleve verden fra 180 centimeter’s højde!! AJ, VE’ I NU HVA’?! Det kan man sgu da ikke byde MIG?!!! Det går VIRKELIG ikke!!!! (Ja, altså…det går jo så TYDELIGVIS heller ikke udpræget fantastisk med de høje hæle, men det ER nu at foretrække, trods alt!!!)

Og som OM, det ikke var traumatisk nok at stå i Hellerup’s dyreste sko-butik i flade sko, så skulle jeg også samtidig overvære nedsænkningen af døde yndlings-stiletstøvler i et styks skraldespand. Det var NÆSTEN ikke til at bære! *krampe-hulk…er der en krisepsykolog til stede?*

Jeg håber FANNERME findes en terapi- SLASH sorg-gruppe for folk, der har mistet højtelsket fodtøj på mest smertefulde og uforudsete facon, for oplevelsen her skal sgu gennem-bearbejdes, så jeg kan komme igennem uden (flere) psykiske knæk!

Gu’ ve’ om man kan ansøge om, at få lagt en mindeplade ned i fliserne LIGE der, hvor den tragiske hændelse skete? Eller få indgraveret et par mindeord i selve flisen? Jeg synes bare, at dette må være DEN ulykke, der skulle til, for at kommunerne ENDELIG får øjnene op for, at brosten og riller mellem fliserne SKAL FORBYDES VED LOV!!!!!

I WANT MY HIGH HEEEEEEEEEEEEELS!!

Hvem kan jeg sagsøge? Der for FANDEN være noget erstatningssag gemt i hele denne historie! SOMEONE, CALL MY LAWYER IMMEDIATELY!!!