Forbandelsen hviler tungt over mig og tankstationer!

Forleden dag, skulle jeg lige have tanket øsen op på vej hjem fra job, og da jeg jo har lidt dårlige erfaringer med Hellerup’s Shell-tank…

(Læs “Skadesrapporten” fra tidligere)

…valgte jeg så denne gang Hellerup’s Hydro Texaco! Jeg skulle for fanden bare have benzin på potten! Hvor galt skulle det kunne gå??! (HA! GOD DAMN IT, hvor er jeg naiv nogen gange!)

, men “beautyboxen” blev plantet ved en 95 blyfri stander og jeg sætter maskineriet igang med at fylde tanken op.
Imens tripper jeg lidt rundt om mit motoriserede vidunder og beslutter mig for at fylde lidt luft i dækkene, hvilket foregår i ekstremt foroverbøjet stilling, praktisk talt med hovedet nedad af to grunde:

1. Shell stuntet hjemsøger stadig mit højre knæ, og at sidde på hug er bare ikke muligt! (JO, hvis jeg holder højre ben udstrakt foran mig, men så ville jeg sidde der og ligne en fastfrosset kosak midt i et dansetrin…og HVEM gider det??!)

2. I den ekstremt foroverbøjede stilling med strakte ben, ville jeg FIRE gange, rundt om bilen, kunne lave “Wella, PERFECTLY you“-sving-bevægelsen med håret, når jeg atter vendte tilbage til normal oprejst stilling! COOL!! Hellerup, kom an!

Så langt så godt… jeg vimser altså rundt om øsen i skiftevis ekstremt foroverbøjet stilling med hovedet nedad og oprejst stilling, hvor jeg kaster med håret på vej op, som fik jeg reklamepenge for det! Alles gut! Endnu!

Standeren signalerede med sit høje klik, at den var færdig med at kaste brændstof i dytten og et par biler venter på, at jeg skrider VÆKVÆKVÆK fra standeren, så da jeg skulle sætte dækslet på igen, fumler jeg lidt (I ved…mig og finmotorikken!!), og taber bilnøglerne på jorden, som jeg jo så straks bøjer mig ned i tidligere omtalte ekstremt foroverbøjede stilling med strakte ben, hvor jeg lige et splitsekund får lov at opleve Hellerup lidt på hovedet, inden jeg retter mig op igen og, HURRAAAA, muligheden for et femte elegante kast med håret åbenbarer sig!

Jeg er halvvejs oppe i sædvanlige hundredeogetparogfirs centimeters højde og halvvejs igennem mit hårsvingeri, da det sker….

*KLASK* siger det!

Jeg når at tænke “Hvad FANDEN var det?“, da mit blik falder på jorden lige foran mig og min verden fryser til is!

Forestil jer, at jeg kigger på jorden, nogen trykker på “Freeze“-knappen og et kamera tager en 360 graders æresrunde rundt om mig, mens jeg står fastfrosset med skrækslagent blik og et hjerte, der er ved at banke sig selv ud af brystkassen!

På jorden foran mig, ligger et af mine EEEELSKEDE silicone-brystindlæg, som normalt får mig til at føle mig UFATTELIGT feminin (og sådan ca 70 grader varm om gajolerne, der aldrig RIGTIGT er sprunget ud)! Og nu lå det bare dér, og fik mig til at føle mig som en FREAKING vanskabning! AARRRGGGHHHH!!!!!

AL min bøjen og strækken og kasten med garn rundt om bilen, har fået den satans listige djævel (with suicidal tendencies!) til ubemærket at arbejde sig UD af min BH, og KASTE sig ud over balkonen, for at lande med et *KLASK* foran mine fødder og en tankstation i myldretid!

I mit indre huserer der, på brøkdele af sekunder, MANGE forskellige tanker!
(som f.eks. “BEAM ME UP, SCOTTY!“, “Lad venligst jorden opsluge mig NU!” og “Lad ALLE folk omkring mig blive ramt af momentan blindhed!”)

Min stivnede krop vælger i panik at tabe bilnøglerne igen, som en lille kæk afledningsmanøvre (FANME smart krop, jeg har dér, som reagerer uden min mentale tilstedeværelse!) og hurtigere end min egen skygge, får jeg samlet begge ejendele op fra jorden og proppet i bukselommerne!

Bukselommerne var så OGSÅ et decideret panik-valg, for jeg skulle jo ligesom også IND i selve MENNESKEbetjent biks og betale for benzinen!

Først på vej tilbage til den blå prut, begynder min hjerne at registrere real life igen, og jeg bliver klar over, hvilken fremtoning, jeg beærer mine omkringmyldrende tankstations-“venner” med.

SPOOOOOOOOOL TILBAAAAAAAAAAAAGE!!!!

Så hvis nogen i sidste uge, på Hydro Texaco i Hellerup (hvor jeg så HELLER ikke kan vise mig mere!), har en set en kvinde med henholdsvis en gajol og en melon placeret i blusen og en stor silicone-bule i buksen, JA, kære venner…

…så var det bare mig!!!

*griber skovl og går ud og graver mig ned*