Jeg er velsignet med et yderst alkoholiseret middelaldrende ægtepar som naboer. Ikke nok med at deres lejlighed støder op til min…det gør deres have også, hvilket giver nogen…lad os kalde dem spøjse oplevelser i sommerhalvåret!

Da der er meget lydt i sydhavnspalæet, kan jeg ikke undgå at høre, når de højlydt, tit og ofte, erklærer deres kærlighed til hinanden med søde bemærkninger, der bliver bræget ud i megafon-agtig lydniveau, i stil med:

“NU HOLDER DU KRAFTEDME DIN MØGBESKIDTE KÆFT, HVALBORG! OG PIS SÅ FOR HELVEDE HEN EFTER DE ØL. DET ER FANME SNART DET ENESTE DU KAN FINDE UD AF!”

hvortil der bliver brølt tilbage i samme kærlige tone:

“ÅÅÅÅÅÅÅRH JOHN, LUK DOG RØVEN, DIT STORE LOKUM! DU LUKKER KRAFTEDME LORT UD FRA MORGEN TIL AFTEN. HENT DINE ØL SELV, GAMLE NARRØV! …og tag snaps med til mig!”

Ja, det er jo herligt at være vidne til stor og euforisk kærlighed mellem to mennesker, og da det ER to stive brøleaber, der har fundet sammen, så er jeg også ofte mere vidne til deres form for (eller rettere manglende) kommunikation, end jeg har lyst til at være!

De råber og brøler af hinanden dag ud og dag ind…når de ikke lige skåler, bæller og hører John Mogensen-cd’er for fulde (!) gardiner… inden de vælter omkuld i deres tilsyneladende kroniske brandert om aftenen.

Men det slutter ikke selvom de er gået i seng!!
NEJ NEJ NEJ, bare rolig, der foregår ikke noget hanky panky derinde. Det tror jeg simpelthen de er for stang-balalajka’s til, og deres kærlighed til hinanden bliver slet ikke udtrykt på Uh-la-la-måden!

Men da deres soveværelse støder op til mit, så har jeg så også æren af at kunne følge dem i deres godnat-ritualer, hvor det sidste krudt bliver skudt ud i kæften mod hinanden:

“NU LIGGER DU DIG KRAFTEDME OM PÅ SIDEN OG SOVER, GAMLE STODDER, OG HVIS DU SNORKER, SÅ LOSSER JEG DIG I RIBBENENE!”

hvorefter han som regel svarer tilbage med sin dybe stemme, som får væggene til at stå og ryste:

“HOLD DIN KÆFT, MØGKÆLLLING. JEG SOVER OG SNORKER, HVIS OG NÅR DET PASSER MIG. OG PASSER DET IKKE DIG, KAN DU FOR EN I HELVEDE FINDE ET ANDET STED AT SOVE. DET SKULLE IKKE VÆRE SÅ FANDENS SVÆRT FOR EN GAMMEL LUDER! GODNAT!”

Blog Image

og så går der ikke længe, før han snorker så højt, at seismologer omme på den anden side af jorden, kan måle rystelserne på richterskalaen!

ÅÅÅÅÅH ja… den kærlighed, den kærlighed…
bare det snart er min tur til at opleve den!

Indtil videre må jeg nøjes med at være vidne til de dybfølte, romantiske og lyserøde vibrationer, som mine DEJLIGE naboer udsender!

GOSH!!!!!!