Jeg er TRÆT af Emmery’s møg-bageri, som er uhørt overvurderet, og deres seje gummiagtige brød, som ikke er til at bide over, om man så havde boltsakse indsat i gummerne som gebis!

Og som om det ikke var nok, at deres brød ikke er til at få fra hinanden for almindelige mennesker….det koster sådan cirka også tæt på en MILLIARD-MILLION bare at erhverve sig en tør tvebak-agtig endeskive af et mongolisisk baobabskræls-brød fra dagen før!

“Jamen, zå er vorez brød altzå ogzå ruztikt formet og æltet med fødderne af zyvogtyve jomfruer direkte importeret fra zeeeeeeeeelvezte paradiz”

JA, DET ER MEGET FINT, BAGERHATTEMAND, MEN JERES BRØD SMAGER STADIG AF BVADR!

Deres kager kan lige gå an, men igen…
Havde en dag “spendere-bukserne” på, og fik en hjerneblødning, som affødte den vanvittige idé, at give kage til alle på kontoret! Som sagt, så gjort!
Så hvis min familie synes, de får små julegaver i 2007, så er det fordi jeg tilbage i Juli gav hele hytten kager fra Emmerys, og stadig betaler af den dag idag….

Okay, nu siger den kvikke læser nok, som noget af det første i kommentarboksen:
“Hvorfor *gryntgrynt* handler du så i…eeeehm…det dærsens Æmmeriiis?!”

FOOOORDI det ligger i nærheden af “min” kontorbygning, og det er så nemt lige at svinge mit luksuslegeme derned, uden at det tager for meget tid fra alt det ANDET, jeg skal nå i løbet af en arbejdsdag (såsom at passe bloggen f.eks.!)
MEN nogengange bliver jeg sgu for arrig på murstensbageriet, og opbygger nok overskud til at drible hen til Vagn’s konditori eller Taffelbay’s i stedet for… og det fylder mig med lykke når jeg gør det! *saligt blik*

I øvrigt har min svoger, som er uddannet bager, engang været til samtale hos Emmerys, blot for at få et indblik i bagerkæden bag kulisserne…
det kan være man kan overtale Glostrupdronningen til at fortælle om gemalens oplevelse af ÆMMØRIIS og deres produktion af brød…
I tell you, folks… IT WASN’T PRETTY!!!!!

NÅ, men hvorom alting er… hvis folk vil nyde en Latté og en skive gambiansk multigrain-kvædebolle drysset med bonzai-bark til 273,50, blot for at kunne sige, de har siddet på Ømmeris på Strandvejen i Hellerup og solet sig i imaginært starlight, så skal de FANME OGSÅ NÆSTEN HAVE LOV TIL DET!

Bare jeg må slippe… og det må jeg heldigvis!
Hurra for det! Lad os fejre det! Jeg gi’r kage!