…til føreren af -farvet Skoda Felicia MIDT imellem indre og ydre spor på Nørre Voldgade kl. 08:05 i trafikken imorges:

HVIS du nu kunne få din skodbil til at snegle sig frem med VÆSENTLIGT mere end 25 km i timen, vælge ENTEN indre eller ydre spor OG med lidt simpel selvransagelse indse, at du VIRKELIG ikke er i stand til, på mest charmerende vis, både at grave “bussere” ud af kartoffeltuden, rode med radio, snakke i mobil, rette på munke-frisuren i bakspejlet og kigge efter cyklende babes, som alligevel ALDRIG ville kigge efter dig, og dermed undgå at slå ALLE former for forsøg på glidende trafik ihjel samt at trække en slørhale af eskplosivt rasende bilister efter dig, så skal du være MERE end velkommen i trafikken i morgen tidlig!

But let me break it to you gently:

Nej, der blev IKKE dyttet af dig, fordi du og din fæces-farvede møgspand er for lækre, men fordi du er en af den slags spasser-narrøvs-bilister, som BARE ALDRIG NOGENSINDE burde være at finde i andre former for trafik, end den trafik der findes i Legolands køreskole!!

GRRRRRRRRR!!

Næsegravende munkefrisure-mænd i Skoda med skildpaddetempo i midten af to kørebaner: UD AF TRAFIKKEN NU!!!