…i mit liv:

1. Der er nogen der trækker i trådene, der styrer mit liv, OG griner deres RØV i laser over det!

2. Jeg er test-person for usædvanligt lange ben, men installationen af kontrollen over dem er ikke færdig-udviklet!

3. I enhver butik, jeg går ind i, er der ansat folk i civil til at danne kilometerlange køer, ligeså snart jeg så meget som TÆNKER på at trille op mod kassen!

4. Mit fladjern står i skummel pagt med vejrguderne, for hver gang jeg bruger det og derefter bevæger mig ud, begynder det at regne! (IKKE godt for nyglattet hår, til dem, der ikke måtte vide dette!)

5. Det står i samtlige buschaufførers kontrakt, at de skal lade bussen holde og vente, indtil folk NÆSTEN er nået hen til døren, og skal de køre!

6. Der er andre end mig, der hæver penge på MIN konto!

7. Der er nogen, der sidder med en remotecontrol til min blære, og altid tænder for den, når jeg er LÆNGST muligt væk fra noget, der bare MINDER om et toilet!

8. Mine katte er programmeret til at skide, i SAMME øjeblik, de fornemmer, jeg skal opholde mig længere tid i samme rum som kattebakken!

9. Når jeg, sådan ca. nærmest ALDRIG grundet teori nr.6, har et minimum af luft i økonomien og vil forkæle mig selv, fjerner SAMTLIGE butikker ALT, hvad der kunne have interesse for LIGE nøjagtig mig personligt!

10. Min krop er engang blevet besat af onde ånder lige tilpas længe nok til, at de kunne nå at bestille en AB-SWING fra TV-shop!