Som jeg nævnte i velkomsttalen…Ja, så er jeg jo ikke den store taler! Alligevel er der et par stykker, som FANME har fortjent en stor tak herfra:

Jeg vil gerne sige tak til min arbejdsgiver, fordi jeg forleden fik lov til at arbejde over til kl. 21:00, så jeg ikke skulle tage stilling til, hvad jeg dog ellers kunne have brugt aftenen på, og for IKKE at acceptere en knækkket negl, som en decideret arbejdsskade!

Jeg vil gerne sige tak til DSB, fordi de førhen hver morgen var årsag til, at jeg skulle stå halvanden time tidligere op, for at være HELT sikker på at nå på job inden fyraften, og for at have krydret min tilværelse med spændingen om, hvorvidt det VAR asbest-tog, jeg blev transporteret i.

Jeg vil også gerne sige tak til alle de LATTERLIGE bilister out there i den københavnske myldretrafik, som gør det SÅ FANDENS udfordrende at køre i noget, der bare TILNÆRMELSESVIS minder om et flow!

Jeg vil gerne sige tak til min søster for de grønne gødningspinde, jeg fik i tidernes morgen, sådan cirka en måned efter det var lykkedes mig at slå min sidste grønne plante ihjel.

Jeg vil gerne sige tak til mit lokale solcenter, for ikke at advare om nye rør i solen, så jeg nu har fået horribelt meget farve for pengene, at jeg ville kunne tage til audition og gå efter en Pocahontas-rolle! Ugh!

Jeg vil gerne sige tak til den evigt eddikesure bager-ekspeditrice, som hver morgen gør det til en sport for mig at få hende til at smile. (det er ikke lykkedes endnu) Imorgen skifter jeg taktik og vil istedet OVERTRUMFE hende i muggenhed! HA!

Jeg vil gerne sige tak til min lokale slum-fakta, hvis frugt og grønt afdeling altid er så HELVEDES gennemrådden, at jeg ikke bliver fristet til at føre en alt for sund livsstil!

Jeg vil gerne sige tak til min bankrådgiver, som har gjort det til sin hjertesag konstant at gøre mig opmærksom på, at “det jo ikke ser for godt ud“….i tilfælde af, at jeg skulle komme til at glemme ruinen af en lønkonto!

Og til sidst vil jer gerne uddele en stor tak (inkl. stående applause) til Dating.dk, for, på INGEN mulig måde WHAT SO EVER, at være årsag til, at jeg skulle risikere at vinke farvel til min single-status i noget, der bare MINDER om nær fremtid!

Og med disse ord, vil jeg gerne bede alle om at rejse sig og udbringe en STOR skål for alle de nævnte! DET har de sgu fortjent!!

SKÅÅÅÅL! …og tak!