ÅÅÅÅÅÅÅÅH, bliver man ikke bare FANDENS træt i krydderen ved det blotte SYN af ordet “statistik“???!

Ikke desto mindre er jeg totalt statistik-fikseret i øjeblikket, og det omhandler jo selvfølgelig mine nye “Royale Gemakker” her!

Tallene, der er mere kedelige at se på end Marianne Jelved sådan på det visuelle plan, viser at 1030 har besøgt “Le Royal Residence” siden åbningen i torsdags, hvilket jo er HELT vildt!!!

Jeg kom dog først i tanke om at tilmelde mig Chart.dk igår… JAAAAAAA, jeg er en åndsbolle-amatør, for fanden da også…og sgu! og ergo viser den ny-tilføjede Chart-Counter på forsiden kun 164 hits ved sidste check-up, fordi den kun har fået lov til at tælle hits fra igår aftes af!

Statistikker er muligvis røvsyge, men min website-statistik har været en rigtig god pejlevogn for mig! For der er DENONDELYNME noget, SydhavnsPrinsessen lige skal vende sig til her på siden, og det er, at alt det gak og gøgl og sjov og spas, min kommentarboks på tv2- og Urbanbloggen altid har været stuvende fuld af, ikke liiiiiiiiige helt er fuldt med herover!

Det kan jeg sgu nok heller ikke forvente, og det kan selvfølgelig også være det kommer på et tidspunkt, men netop DERFOR er statistikken “superb” at studere, for det myldrer jo med folk herinde på siden, som fluer om en hundelort! (bare uden stanken!) smiley Og det er jo superfedt!!!

Nu du er her, så kan jeg da også lige opdatere dig i projekt “blog-udgivelse i bogform“!

Status er, at Politikens Forlag, som er det eneste forlag, jeg indtil videre har forsøgt at bejle til, var FULDKOMMEN uimodtagelige overfor min ellers uimodståelige charme! Forstå det, hvem er der kan! (HA!)

Efter 3 ugers pinefuld ventetid, var deres endelige svar at: “Efter tidligere blog-udgivelser, som var spændende og lærerige oplevelser, er vi her på forlaget blevet enige om, at blog’s skal være på nettet, hvor de hører til“, med en afsluttende “held og lykke hos andre forlag” i røven af ovenstående…

SÅ LANGT, SÅ GODT!

Jeg undlod at svare: “Sig mig engang, er I KLAR over, hvem I afviser?! JEG FORLANGER AT TALE MED JERES OVERORDNEDE, OG DET KAN FANME KUN GÅ FOR LANGSOMT!

Fordi jeg er FULDKOMMEN 3 X C (Cool, Calm & Collected) For det fedeste ved det hele er, at bog-idéen, for mig, blot ER og bliver en sjov idé, der kunne være helvedes funny at føre ud i livet, men sker det ikke, er det ikke en livslang drøm, der brister for mig! og så ER der jo andre forlag i lille Danmark at henvende sig til, men jeg tager det HELT roligt!!

(Hvilket jo er mit kendetegn! HAAHAHAHAHAHAA!!!)

…og den sidste sætning dér, lader vi stå lidt! smiley