JA, nu er jeg jo ikke den store taler! *Ahem host host*

Men selvfølgelig skal der siges et par ord i anledningen af denne festlige begivenhed, nemlig åbningen af Sydhavnsprinsessens HELT egen hjemmeside og bloggen “Sydhavnsprinsessens Svovlerier”, som du jo så befinder dig i nu!

HVOR fandens avanceret selve hjemmesiden bliver, kan jeg endnu ikke sige noget om, da jeg er komplet retarderet ud i dette IT-shit, som jeg, på min egen rolige og fattede facon, giver udtryk for på siten’s forside!

MEN, mine damer og herrer…det er jo for HELVEDE heller ikke ude på forsiden, det skal regne i lårtykke stråler med svovlerier! Det er jo HERINDE i bloggen spas’en skal foregå, så hvis du kan finde ud af at trykke på det magiske blog-link derude (og det kan du tilsyneladende, for du er her jo nu!), så vil jeg sige: FUCK forside-layout!

Inden festen for alvor begynder, vil jeg allernådigst indvie dig i, hvordan jeg regner med at opstarten, herinde i svovle-boksen, kommer til at foregå!

Jeg har jo blogget i næsten et år på henholdsvis TV2-blog, Myspace og senest Urban-blog. Det er blevet til mange skriverier i tidens løb, og for at alle kan være med fra starten af, så vil jeg, indtil jeg er blevet mere fortrolig med mit nye slot her, poste nogen af mine første og ældste indlæg herinde.

Det vil sige, at trofaste læsere vil kunne risikere at læse noget, de har læst før, men forhåbentligt er det så lang tid siden, at det bliver en god genopfrisker uden at blive røvsygt! *krydser fingre*

Og så er der vel ikke så meget mere at sige end:

Lad knapperne på de lunkne guldøl flyve af, for nu erklærer jeg hermed bloggen “Sydhavnsprinsessens Svovlerier” for åben!!

Blog Image