Disse valg-tider giver jo anledning til en masse tanker om, hvilke løfter jeg ville profilere mig selv på, hvis jeg stillede op til valg!

Listen kunne meget vel se sådan her ud:

1. Alle stiletter skal produceres i en størrelse 42, og der skal pr. automatik reserveres et test-par til Moi!

2. Det offentlige transport-system i København skal optimeres i en SÅDAN grad, at ALLE vælger den løsning, så jeg har vejene for mig selv til og fra arbejde. (og i den forbindelse, synes jeg snart, det er på sin plads, at jeg modtager et sæt krone-plader til den 4-hjulede ”Beautybox”!)

3. Brosten og flise-riller skal VÆK, så os med stiletter kan komme sikkert frem. Det kan eventuelt krydres med et faldeunderlag i lækkert design eller indbyggede airbags i fortovene rundt omkring, HVIS uheldet alligevel skulle være ude!

4. Til butiks-ekspedienter, der enten er HYPER-ihærdige på manisk damp-niveau eller udstråler bubblegum-tyggende ugidelighed på ”Christ, hvor jeg bare ikke orker kunder i den her åndssvage biks, bare fordi vi har åbent, når jeg har en negl, der skal files og hår, der skal vikles om fingeren”-måden, skal der indføres en straf i form af et patvridnings-system, som må eksekveres prompte AF kunden ”gerningsstedet”!

5. Menstruationer og forkølelsessår skal afskaffes!
Det grænser sig til chikane, for slet ikke at tale om, at det er KOMPLET latterlige kropslige plager, som har fået lov til at være her længe nok!
Vi skriver år 2007 og vi kvinder har ikke TID til det pis!
DET SKAL VÆK!

6. Der skal skrues op for den globale opvarmning over Sydhavns-paladset. Jeg vil ikke længere tolerere temperaturer under 25 grader i dagtimerne!

7. Alt musik med Nik & Jay og Niarn skal forbydes airplay. Hvis man vil høre det lort, må man købe deres skiver og lytte til dem i små lydtætte rum på månen, så ingen andre bliver generet af det!

8. Og jeg vil SLET ikke komme ind på, hvad der skal ske med TV-serien ”2900 Hapiness”!
*indsæt hvide knoer her*

9. Mænd med Peter Pan-syndrom skal tvangsforflyttes til NeverNeverLand, så der ikke længere er fare for, at jeg NOGENSINDE render ind i flere af slagsen!

10. Under velfærd, skal der ligge et tilbud om gratis og personlig makeup artist, negle-tekniker, frisør og stylist til ALLE kvinder (og mænd, naturligvis), der måtte ønske det… fireogtyve-syv året rundt selvfølgelig!!

…og inden I overfalder mig og antyder, at enkelte af ønskerne/løfterne er en anelse egoistiske, så vil jeg bare sige:

Man SKAL jo altså starte et sted, og lade ringene sprede sig i vandet!

😀