Spiser du nogensinde noget, du egentlig ved er lidt “adr!”…men det smager jo godt….i DIN mund?!
Jeg har et eller andet med mayonnaise (majonæse om I vil!)
Mayonnaise er godt! Meget mayonnaise er meget godt!
Jeg spiser det selvfølgelig på de gængse og “tilladte” madvarer, såsom på tun og makrelguf.
Men…jeg spiser altså også mayo på fiskefilet, torskerogn, hamburgerryg og sågar leverpostej med mayo (og ristede løg på toppen) og eftersom jeg ikke kan lide sennep og ketchup, så har mayo’en overtaget de to “ingredienser’s” plads i Hot Dog’en, når jeg indtager en sådan! Yummie Yummie!
(og på DEN konto har jeg oplevet mange sære ansigtsudtryk, skifter fra alt mellem væmmelse, chok og et spørgende “WHAT?!” )
Til gengæld har jeg ALDRIG NOGENSINDE forstået den udbredte tradition med at kaste syltetøj på ost, kirsebærsovs på ris a’la mums, eller chokolade, der smager af orange eller kaffe?!
De ting kan bare ikke kombineres i mit smagsunivers! *PHEW*
Er jeg født med defekte smagsløg?
Kan man købe nogen nye?
Kan de limes på?
Findes der smagsløgstransplantationer?
*danser med mayo*
Ja, Pelle nu gir det mening, chili og avocado.. den er jeg med på, kan spises til alt.. synd for dig du ikke er til boller i karry, det er ellers ikke dårligt.. sidst jeg spiste suppe, og hældte chili olie i, begik jeg den fejl ikke at røre det rundt, med det resultat, at jeg fik en hel ske fuld chili olie, så fik hun sku nok, hahaha…
Og kære Prinsesse, selvfølig kan vi slå køkkenpjalterne sammen, derfor chili olie, så resten af familien ikke skal brænde i helvede, hahaha…. man er vel hensynsfuld ;O) mon der findes et modstykke til HENRY (hensynsfulde ryger).. HENSP?? HENÆD?? hahaha….
viksen.. jeg kan ikke lide noget stærkere end salt, så vi skal vist ikke slå køkkenpjalterne sammen! HAHAHAHAHA
REMOLADE kan altså KUN spises til Pommes frites!!!
Viksen… se det med chili’en…. DET giver jo god mening 😉 …
Og jeg tænker så det knager (faktisk så meget at jeg tror naboen snart brokker sig)…
Men altså, udover at avocado går godt til det meste (prøv det fx i din burger – gerne sammen med chili… eller lav en lækker avocado-is…. eller server det med ananas… eler…) – og at jeg er chili-o-man (uhm, chili i suppe…. eller på brød… eller…) så tror jeg det mest sære (med danske øjne) er, at jeg aldrig har brudt mig om Boller i karry… (men ok, det får så også til tider folk til at kræve mig udvist) 😉
Remo.. ja.. hjemmelavet remo, det smager bare skide godt, og kan også bruges til alt… jeg har da også altid chili olie, og det skal så også på div. sager, jo stærkere jo bedre, hot mama, hahahaha….
Og Pelle du kan ligeså godt gå til bekendelse, enten er du dement eller så husker du dårligt, du har garanteret et par mad skeletter i skabet, hahaha….
Mie, jeg tror du misforstår os, det er da ikke os der skal redes.. Det er meget større end os.. De er hele verdenen der skal redes!!!!!
Prinsesse, man har faktisk lavet en hjemmeside til folk som dig (og tilsyneladende alle dine læsere også – hvad sker der for mærkelige smagsløg? :D) http://www.reddinesmagsloeg.dk – de/I kan stadig reddes!!
Mener man bør gøre mere for remouladens fremme, mange andre lande lever jo i den kolunariske stenalder.. Remoulade til folket siger jeg!!!
Prinsesse: Jamen det er da tydeligvis alle jer andre – hvordan kan du overhovedet spørge om det? ;-p
I øvrigt er jeg ikke mærkelig – jeg er bare ikke altid lige velintegreret i det danske samfund 😉
Pelle… eftersom vi ALLE tilsyneladende har noget med Mayo og Remo, og kun DU ikke har… hvem er det så der er mærkelig???? *fnis*
HAHAHAHA
Glostrupdronningen…. HAHAHA må lave et indlæg om sjove ting erhvervet via TV-SHOP en dag ved lejlighed!! *VÆLTER AF GRIN*
MadsK… se, det DU nævner… DET er sygt!!!
OST OG PÅLÆGSCHOKOLADE????
Hvordan FANDEN kommer man overhovedet i TANKE om at afprøve den kombination??????????? 😀
Rygeost med syltetøj – mmmmmmmmmmmmm!!! Mummi mummi
Ostemad med pålægschokolade er mums. Ostemad med spegepølse er mums. Løwpostej med spegepølse er mums … og den helt lækre … løwpostej med solbærsyltetøj DET ER MUMS!! Der er masser af lækre kombinationer. Bare kom igang.
Åh min gud…. hvad er det dog for blog jeg er blevet læser af…. i har jo allesammen et sygt forhold til bde mayo og remoulade… SYGT siger jeg jer 😉
Ved at have læst at man kan få en “smagsløgsdims” – man næsten ikke kan se man har på – sove med den, have den på om dagen – når man løber – ja alt – og den skulle fremme dine smagsløg!!! jo jo!! *LOL*
MrsCute Nemlig, det er også lækkert, faktisk kan man godt spare soyaen og bare putte ekstra remoulade i ;o)
AAAAAAAAJ, så kommer det frem…. I har lige så ulækre vaner som mig!!! MUAHAHAHA
Så skulle I prøve en forårsrulle med remoulade og soya. DET er mums! 🙂
Har det på samme måde med remoulade, selv da jeg boede hjemme (og det var mange penge den gang!) til alt siger jeg, der findes ikke noget bedre end nye danske kartofler og remulade, hakkebøf med remoulade, dem der syntes det lyder ulækkert burde prøve det, mums…..
Den med fiskefileten er go’ nok, der skal mayo på, og hvis man så lige har et par rejer i baghånden, uhmmmm…. Nutella i pandekager, åh ja…. og is.. og flødeskum, ralle ralle, savle savle…. tun på rugbrød, rå æggeblomme, mayo, rå løg og kapers, yes baby.. damn, jeg blir sulten af det her, hahaha… må lige teste leverpostej med mayo… længe leve mayo!! hip hip, hurraaaa…
Har heller aldrig helt forstået hvorfor ris ala mande skal ØDELÆGGES med kirsebær-svineri, føj!!!
Til gengæld kan jeg godt i mangel af (macD’s) pomfrit-sauce, smøre mine fritter ind i mayo – it deffently beats ketchup!!!
Mig… aparte smagsløg?!? (indsæt påtaget-uskyldig-smiley her) umuligt 😉
… Det er sgu da helt normalt at spise brød med Avocado (og lidt chili) til morgenmad om sommeren, er det ikke? (sorry, kan ikke rigtigt komme på noget aparte lige nu)
(har til gengæld aldrig forstået konceptet med trestjernet salami… eller rullepølse… eller flæskesteg…. eller….)
en ostemad med æbleflæsk uhm uhm eller et stykke rugbrød med jordbær, og har hørt at der er nogle der kommer fedt under
Pelle… HAHAHA… åååårh LUR mig om du ikke også spiser et eller andet aparte med største velbehag!!!!!!!
Leverståhej med mayo og ristede løg! PRØV det! Det er…. UHM!
Kære prinsesse… straks efter at have læst dette indlæg sendte jeg en bestilling på nye smagsløg afsted – for noget er da HELT galt!!! 😉
Mayo på leverpostej???? *chokeret* og ingen (jeg gentager lige: INGEN) kirsebærsovs på Risalamande???
Jeg håber de når at gennemføre en transplantation inden det er for sent…